Tijdens de E3, Capcom Hij heeft veel gewed over de presentatie van de modernisering Resident Evil 2, wat ook een a zal doen terug als een bordspel. Capcom heeft ook de intentie uitgesproken om zichzelf te wijden voor anderen revisits van eerdere games daarna, maar het is nog niet losgekoppeld van de mogelijke titels - tot nu toe. De ontwikkelaars hebben dat inderdaad toegegeven een remake van de remake di Resident Evil het zou niet uit den boze zijn - en ja, het begint ook onze hoofden naar ons te keren.

Il spelregisseur Kazunori Kadoi zei, tijdens een interview met GameInformer, dat "het genoeg tijd is geweest om van de remake van de remake iets niet onzinnigs te maken" en verklaarde dat het het project zou vinden persoonlijk interessant. Specifiek, de originele remake van Resident Evil kwam uit in de zeer verre 2002 op de Gamecube, om vervolgens een versie te volgen remastered drie jaar geleden. In feite is dit voldoende tijd.

Dat gezegd hebbende, bleef Kadoi ons vertellen dat toentertijd Capcom hij dacht er niet serieus over na welke titels van het verleden in de nabije toekomst werken, en dat in elk geval het doel van het verbinden van verschillende generaties spelers niet mag ontaarden in een eenvoudige nostalgie operatie. het eerste doel van de ontwikkelaars blijft om de huidige heruitgave van te sluiten en te publiceren Resident Evil 2, die debuteert de 25 januari 2019.