Verschillende details van Spider-Man ze komen op, nu we bijna op de lancering staan.

Hoewel sommige winkeliers de eerste dag hebben gebroken, zullen we hier geen spoilers maken.

James Stevenson, Insomniac's community lead, heeft de laatste dagen veel vragen van fans beantwoord, maar niet alles. Stevenson bevestigde wat informatie.

Eerst werd onthuld dat het spel zal hebben een patch naar de eerste dag. Stevenson heeft echter niet gezegd hoe zwaar de download zal zijn, noch de patch, noch de volledige game, maar hij zei dat ze hebben meer nodig dan 45 GB van ruimte voor Spider-Man. De inhoud van deze patch zal onthuld worden wanneer we dichter bij de lancering zijn.

De gemeenschapsdirecteur heeft eindelijk uitgesproken over de lengte van het spel, onthullend dat de "gemiddelde speltester" het heeft klaar in ongeveer 20 uur op de standaard moeilijkheidsgraad, met uitzondering van secundaire missies en andere open-wereldactiviteiten.