De fabrikant van SoulCalibur VI Motohiro Okubo hij antwoordde op enkele geruchten over een mogelijke versie voor Nintendo Switch van de laatste titel van de beroemde brawlsaga. Hij sloot deze mogelijkheid niet uit, maar hij zou ten minste spreken na de lancering, die in oktober zal plaatsvinden.

Hier zijn zijn Okubo-uitspraken die tijdens een interview met Gamescom 2018 zijn uitgebracht DualShockers:

Op dit moment is er geen ontwikkeling voor Switch. Ik begrijp dat Switch een zeer succesvolle hardware is en, natuurlijk, als er een mogelijkheid is, zou het geweldig zijn om het te doen. Op dit moment concentreren we ons op de lancering van de 19 oktober, dus we hebben niet eens de tijd om over deze mogelijkheid na te denken. We zullen er na de lancering over nadenken

De versies van SoulCalibur VI voor PlayStation 4, Xbox One en pc worden gepubliceerd op 19 oktober 2018.