Als een donderslag bij heldere hemel, een nieuws dat alle liefhebbers van de historicus zal opwinden Streets of Rage: DotEmu (Wonder Boy, Windjammers 1 / 2) kondigde aan dat, in samenwerking met  Lizardcube (Wonder Boy) e Guard Crush Games, zal het ontwikkelen vierde hoofdstuk van de serie.

Op dit moment is er niet veel informatie, behalve dat de grafische stijl die van de oude hoofdstukken voor Megadrive zal hernemen, maar uiteraard gemoderniseerd met tekeningen geanimeerd door de persoon die verantwoordelijk is voor de remake van de eerste Wonder Boy.

Op dit moment zijn de klassiekers de enige bevestigde karakters Axel e bles, maar zeker zullen we een ruimer rooster hebben dat in de toekomst zal worden onthuld. Goed nieuws, we kijken er echt naar uit om dit in handen te krijgen Straten van Rage 4.