Microsoft heeft officieel aangekondigd Xbox All Access, het betaalde maandelijkse abonnement dat een console groepeert Xbox One, Xbox Live- e Xbox Game Pass. Het kost 21,99-dollars per maand als je een Xbox One S- en 34,99-dollar per maand kiest als je een Xbox One X kiest.

Hoewel vertraagde betalingsplannen voor dure technologie geen nieuw concept zijn, is Microsoft Xbox All Access iets nieuws voor de videogamebranche en brengt het mogelijk een Xbox One in handen van spelers die zich gemakkelijker kunnen veroorloven. kleine maandelijkse betalingen in plaats van een zware eenmalige aankoop.

De officiële aankondiging kwam minder dan een week nadat het nieuwe financieringsplan uit verschillende bronnen was gelekt en de informatie lijkt te zijn geraakt.

Microsoft biedt twee varianten van Xbox All Access, een voor Xbox One X en een voor Xbox One S die gedurende een bepaalde periode moet worden betaald 24 maand. Al met al bespaart het plan voor Xbox One S abonnees op 130-dollars.

Het programma is momenteel alleen in de Verenigde Staten aan de gang, we hopen dat het binnenkort in Europa zal zijn.