De maker van Binding of Isaac, Edmund McMillen, enige tijd geleden vertelde hij dat de update van april, Forgotten, voor The Binding of Isaac: Afterbirth + de laatste zou zijn. Echter, eerder dit jaar vertelde McMillen Polygon dat hij niet 'klaar' was met Isaac. de uitgever Nicalis Het heeft inderdaad tweeted een korte teaser voor een nieuwe uitbreiding getiteld De binding van Isaac: berouw.

Sommige spelers hebben erop gewezen dat het Repentance-logo sterk lijkt op The Binding of Isaac: Antibirth, een gratis uitbreiding gemaakt door fans in december 2016. Op dat moment McMillen officieel gesproken over de toevoeging van de mod aan Afterbirth + en de maker van de mod, The Vinh Truong, gedefinieerd als "op een ander niveau" dan de andere modders. Het is daarom mogelijk dat bekering op een of andere manier Antibirth of een deel ervan integreert, maar er is nog steeds geen informatie, we moeten gewoon wachten.