Een demonstratie in de camera van Red Dead Redemption 2 werd gehouden voor de enige werknemers van de GameStop in de afgelopen paar dagen. Het lijkt erop dat de reacties allesbehalve enthousiast waren.

alle GME-conferentie van Indianapolis, in de Verenigde Staten, de Rockstar hij toonde een nieuwe demo van 20 minuten van zijn langverwachte open wereldwest. Het publiek bestond uit Gamestop-medewerkers die hun meningen vervolgens deelden Reddit (In deze twee discussies). Adviezen die kritischer waren dan verwacht:

"Een mooie game om te kijken, maar het is meestal een paardenracesimulator. Het was heel moeilijk om wakker te blijven ", lees je in een van de berichten.

"Er was een vuurgevecht na de bankoverval, maar de 15 minuten daarvoor werden doorgebracht dwalend door het bos tijdens het tokkelen van een gitaar," schreef een gebruiker die werd gevraagd of het spel leuk was.

Andere gebruikers hebben de demo en de game in het algemeen gedefinieerd als "moeilijk om te zien", "bijna slaapverwekkend", "Rockstar Equestrian Simulator 2k19".

Er moet echter worden gezegd dat dit slechts enkele opmerkingen zijn die ad hoc zijn geselecteerd en die afkomstig kunnen zijn van de zogenaamde minderheidsitem. Andere gebruikers hebben geprobeerd de verveling van andere kijkers te verantwoorden: de demo werd aan het eind van de dag getoond en alle aanwezigen waren uitgeput na een lange werkweek.

Dergelijke observaties kunnen ons in ieder geval laten begrijpen hoe het ritme hiervan is Red Dead Redemption 2 wees niet zo strak als sommigen zouden verwachten. Spelers die op zoek zijn naar actie en constant schieten, kunnen op de lange duur teleurgesteld zijn als de Gamestop-medewerkers.

De release van Red Dead Redemption 2 is gepland voor de 26 oktober 2018.