Il 26 oktober, op PlayStation 4 en Xbox One, zullen aankomen Red Dead Redemption 2, een van de meest verwachte titels van het jaar. Tijdens een recent interview vanHollywood Reporter John Bass e Aaron Garbut, art director van Rockstar San Diego en Rockstar North, spraken over het spel en het feit dat in deze titel we zullen een enkele protagonist hebben.

In tegenstelling tot wat we konden waarderen in GTA V, daarom Arthur Morgan zal het enige controleerbare onderwerp zijn, een keuze gemaakt om de structuur en het verhaal van de game het best uit te drukken:

Arthur leeft en vecht in de band Van der Linde, een groep personages met relaties tussen hen en met Arthur, maar wat we vertellen is het verhaal van Arthur en we wilden de spelers in zijn schoenen zetten.

We zijn er zeker van dat spelers echt het gevoel hebben deel uit te maken van de band, het is iets dat we nog nooit eerder hebben gedaan.

Een zeer precieze keuze die zal profiteren van het verhaal van Red Dead Redemption 2: ben je tevreden met de keuze of zou je je liever hebben uitgemaakt voor verschillende protagonisten?