Rechter Ogen: Shinigami no Yuigon is de nieuwe titel van Yakuza's studie die vanochtend werd aangekondigd tijdens het evenement PlayStation Lineup Tour. Waar heeft het mee te maken? Project Judge So what? eenvoudigweg SEGA bevestigd dat het spel ook naar het Westen (Noord-Amerika en Europa) zal komen met deze voorlopige titel.

Naast de eenvoudige aankondiging, a eerste video-gameplay waarin we een aantal personages, de instellingen en het vechtsysteem kunnen zien, dat erg doet denken aan de Yakuza.

In Project Judge zullen we ons bevinden in het Tokyo van vandaag en zullen we de rol van spelen privédetective Takayuki Yagami (gespeeld door Takuya Kimura), toegewijd aan het volgen en oplossen van de zaak van een mysterieuze moordenaar. Niet alleen veel actie daarom, maar ook onderzoeksafdelingen om de feiten te reconstrueren en de schuldige te identificeren.

De ontwikkelaars benadrukten dat het spel is in ontwikkeling voor meer dan drie jaar en de Japanners zullen de volgende 13 December 2018 te pakken krijgen; terwijl we aan de andere kant de definitieve titel afwachten, zullen we moeten wachten il prossimo anno.