Spider-Man het is pas vijf dagen gepubliceerd en veel fans hebben de game al voltooid en willen meer. Fans kunnen binnenkort meteen weer aan de actie deelnemen met enkele nieuwe uitdagingen gezien dat Insomniac aangekondigd dat de modus binnenkort zal worden toegevoegd Nieuw spel +.

Het nieuws verspreidde zich nadat het softwarebedrijf een vraag van een fan op Twitter had beantwoord. Er is geen exacte releasedatum maar het lijkt erop dat deze zich in de laatste productiefasen bevindt.

Over het algemeen bieden de nieuwe Game + -modi extra uitdagingen om de game meer speelbaarheid te geven. De recente New Game Plus-update van God of War heeft bijvoorbeeld vanaf het begin definitieve wapens beschikbaar gesteld, maar vijanden zijn moeilijker om mee om te gaan. We weten nog steeds niet precies wat Insomniac in petto heeft voor de nieuwe Spider-Man-update, maar het is waarschijnlijk vergelijkbaar.