Ontwikkelaars van Warhammer: Chaosbane ze hebben net de eerste gameplay-video uitgebracht en doen erg denken aan Diablo.

Chaosbane is een actie-RPG in de fantasiewereld Warhammer. Evenementen vinden plaats in het midden van de geschiedenis van de Oude Wereld en de speler kan spelen als een menselijke, lange elf, boself of dwerg. Er zullen plaatsen zijn zoals de vervloekte steden Praag en Nuln, de oude hoofdstad van het rijk.

De video laat er een zien zoektocht uitgevoerd in de riolen van Nuln, op dit moment nog steeds de hoofdstad van het rijk, aangevallen door de dienaren van de god Nurgle.

De gameplay-video wordt weergegeven de kapitein van het rijk als een klasse, genaamd "sterk en vasthoudend", ideaal personage voor melee-gevechten. Het levert veel schade op en is goed voor crowd control.

Na lid te zijn geworden van een vriend in de lokale coöperatie zoals hoge elf goochelaar. De elf doet veel schade vanaf een afstand maar is zwak in close-combat. Hij kan bepalen waar spreuken worden uitgesproken en ze opnieuw plaatsen zoals hij wil.

Warhammer: Chaosbane is ontwikkeld door Eko Software, de Franse studio achter How to Survive, en is uitgegeven door Bigben Interactive, die ging over Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr. De uitvoer wordt verwacht voor zowel pc als console.