Ontwikkelaars van Warhammer: Chaosbane ze hebben net de eerste gameplay-video uitgebracht en doen erg denken aan Diablo.

Chaosbane is een actie-RPG in de fantasiewereld Warhammer. Evenementen vinden plaats in het midden van de oude wereldgeschiedenis en de speler kan spelen als een menselijke, hoge elf, houten elf of dwerg. Er zullen plaatsen zijn zoals de vervloekte steden Praag en Nuln, de oude hoofdstad van het rijk.

De video laat er een zien zoektocht uitgevoerd in de riolen van Nuln, op dit moment nog steeds de hoofdstad van het rijk, aangevallen door de dienaren van de god Nurgle.

De gameplay-video wordt weergegeven de kapitein van het rijk als een klasse, gedefinieerd als "sterk en vasthoudend", een ideaal personage voor melee-gevechten. Brengt veel schade aan en is goed voor crowd control.

Na lid te zijn geworden van een vriend in de lokale coöperatie zoals hoge elf goochelaar. De elf richt verschillende schade op afstand aan, maar is zwak in dichtbij gevechten. Hij kan bepalen waar spreuken worden uitgesproken en ze naar wens verplaatsen.

Warhammer: Chaosbane is ontwikkeld door Eko Software, de Franse studio achter How to Survive, en wordt uitgegeven door Bigben Interactive, die werkte aan Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr. De uitvoer wacht op zowel pc als console.