Na de schokaankondiging van 21 september 2018, waarin Telltale Games beweerde te zijn begonnen tot faillissementsprocedures, de toekomst van de serie bleef onzeker The Walking DeadWiens ultieme game-seizoen is nog in volle gang. Aanvankelijk Telltale Games had besloten om de ontwikkeling van verlaten The Walking Dead na de tweede aflevering van het laatste seizoen, maar het is ingeschakeld een sprankje hoop voor fans.

Na de tweede aflevering Suffer the Children, die morgen probleemloos uit moet gaan, navigeert in onontdekte wateren: het weinige nieuws met betrekking tot de volgende afleveringen wees onverbiddelijk op een annulering - waarbij verschillende gebruikers terugbetaling vragen voor het kopen van pakketten die ook afleveringen bevatten die misschien nooit het daglicht zien.
Maar gistermiddag (ochtend in de Verenigde Staten) Telltale Games aangekondigd op Twitter dat het laatste woord is nog niet gezegd, en dat er "meerdere partners" zijn die zichzelf hebben aangeboden en interesse hebben getoond in samenwerkingen die de resterende twee afleveringen mogelijk maken voltooid en gepubliceerd "In een bepaalde vorm". Ze voegden ook toe dat ze hopen dat ze de rest van de vragen 'snel' kunnen 'beantwoorden'.

Telltale Games

 

De tweede aflevering, Suffer the Children, komt morgen uit. Onzekerheid heerst nog steeds over het lot van anderen, in de hoop dat Telltale de hulp krijgt die het nodig heeft om het verhaal te voltooien.