Als je me leuk vindt, zoals ik World of Warcraft al jaren, je hebt zeker add-ons gebruikt om je spelervaring te verbeteren en DBM (Deadly Boss Mods) is zeker een van de meest bruikbare en onmisbare (of misschien gebruikt Big Pruiken, maar ik ben niet hier om je te beoordelen!).

De maker van DBM, Adam Williams, heeft altijd de eeuwige dankbaarheid van ons spelers gehad, maar met dankbaarheid betalen we helaas niet de rekeningen.

In feite heeft arme Adam onlangs zichzelf gevonden met de zogenaamde "C &% o op de grond" vanwege een dringende tandheelkundige ingreep die hij moest ondergaan en die geen flauw idee had hoe hij ervoor moest betalen.

Helaas blijft een project als DBM is niet absoluut eenvoudig (gezien alle aanpassingen die vrijwel wekelijks op WoW terechtkomen) en, ook vanwege het moeten zorgen voor de gehandicapte moeder 70enne, leden aan een fysieke ineenstorting.

Gezondheidsproblemen die, zoals u weet, alleen in Amerika worden opgelost als u zich een ziektekostenverzekering kunt veroorloven (trouwens erg duur) en Adam de afgelopen twee jaar moest leven met antibiotica voor vissen om de pijn van het abces te verdragen al dente. Helaas is de infectie naar andere tanden uitgezaaid en is de interventie noodzakelijk geworden om veel ernstiger problemen te voorkomen.

Om deze reden, omdat hij de gebruikers die zijn werk voor geld gebruiken, niet wilde vragen, vroeg hij de spelers zijn plaats in te nemen bij het testen op Mythic + -kerkers om meer tijd aan vrijetijdsbesteding te kunnen besteden, maar het nieuws over zijn gezondheidstoestand het heeft zich verspreid als wildvuur.

Op een zeer spontane manier begonnen de spelers een donatie te doen aan Williams 'Patreon, waardoor het mogelijk was om de dure operatie te betalen en hem zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. DBM.

Maar het goede nieuws houdt hier niet op: zelfs het ontwikkelingsteam van World of Warcraft, in samenwerking met het bekende hardwarebedrijf MSI, hebben een high-end pc gegeven sinds zijn computer, nu gedateerd, worstelde om wat gevechten te houden. Dit alles als een teken van waardering en dankbaarheid voor al het werk dat in meer dan 10-jaren is gedaan.

Op dit punt de Blizzard hij zou Williams niet eerst in dienst nemen en maken DBM een integraal onderdeel van het spel als een officiële functie, gezien het feit dat (veel lachen en grappen maken) veel spelers World of Warcraft gebruiken ze het?

DBM biedt ook statistieken over de eindbazen, echt een fundamentele toevoeging