Assassin's Creed Odyssey het zal je toelaten om het gigantische lid van het standbeeld van Zeus te grijpen en het te beklimmen om naar de top te gaan.

De ontdekking is gedaan door de gebruiker van Reddit tortopor, Welke hij documenteerde het bedrijf met de afbeelding die we hieronder voorstellen.In februari van dit jaar de Ubisoft had sindsdien de woede van sommigen getrokken hij had de intieme delen van de beelden gecensureerd binnen de "Museum" -modus van Assassin's Creed Origins.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaars de kritiek ter harte namen. Nu is de gigantische penis van een standbeeld een obstakel dat overwonnen moet worden om een ​​van de "synchronisatiepunten" van de titel te bereiken.

Assassin's Creed Odyssey komt uit Oktober 5 2018. Slechts vier dagen en jij kunt ook deze epische inspanning ondernemen ...