Verschillende keren in het verleden waar we het over hadden Nintendo Switch e virtual reality, met een aantal coderegels die verwijzen naar de technologie waarop enkele van de meest bekende kijkers zoals PlayStation VR en de nieuwste Oculus Quest zijn gebaseerd.

De Japanse console is echter allesbehalve een kijker en zijn resolutie voor 720p en de macht zouden niet toelaten dat deze technologie over voldoende prestaties beschikt, maar toch heeft een Canadees bedrijf dit bereikt een ondersteuning die Nintendo Switch maakt wat het niet is. Meer of minder.

Wat je hierboven ziet, is hetNS-bril, een apparaat waarin u de Nintendo-console en kunt passen speel met een 3D-effect herinneren, zeer op afstand, aangeboden door de echte VR-kijkers. Dank aan goden kleurschakelfilters die de pixels vervagen en de illusie van een hogere resolutie geven, hier is de NS-bril waarmee je elk spel van de Switch-bibliotheek in "virtual reality" kunt spelen.

Hoewel het eindresultaat op geen enkele manier vergelijkbaar is met wat PlayStation VR of Oculus Quest biedt, is het interessant dat deze kijker dat is compatibel met alle Nintendo Switch-spellen, iets dat buiten de console werkt. De prijs van alleen 50 dollar het maakt het idee van wat te verwachten is, maar tegelijkertijd kan het de weg vrijmaken voor een vrij groot publiek als het effect, objectieve grenzen uit elkaar, aanzienlijk zou blijken te zijn.