Naar Harry Potter het is een mythe die waarschijnlijk nooit zal sterven. Na zeven jaar op de Hogwarts-school door 's werelds meest beroemde tovenaar en de spin-off-serie Fantastische dieren, lijken zelfs videogames de creatie van Rowling niet te willen verlaten.

In deze uren, in feite, is er een opgedoken op het web videolek dat zou laten zien nieuwe RPG gewijd aan de magische wereld van Harry Potter: de ontwikkeling zou, volgens sommige geruchten, worden toevertrouwd Rocksteady, terwijl andere stemmen dat willen Avalanche Software aan het werk aan dit project.

De kwaliteit van de video is zeker niet de beste, maar je kunt alvast een glimp opvangen van een zeer respectabele technische sector, vooral in de vernietigbaarheid van de omgevingen na de explosies van de spreuken. Het spel zou worden ingesteld op Hogwarts en aangrenzende plaatsen en we zouden een vijfdejaars-tovenaar met buitengewoon potentieel nabootsen.

Altijd gebaseerd op de geruchten, kunnen we dat kies uit acht verschillende soorten goochelaars, er zullen veel nieuwe personages en geheimen zijn om te ontdekken, een creatief systeem voor de samenstelling van spreuken, de personalisatie van onze protagonist en gratis onderzoek.

Uiteraard is dit allemaal een bron van geruchten en de video zelf, hoewel geloofwaardig, kan nep zijn. In elk geval we zullen veel langer moeten wachten voor een mogelijke titel die klaar is om te worden gespeeld.