Nu is de verfilming van videogames een gevestigde realiteit, hoewel de resultaten bijna nooit spannend zijn geweest (Super Mario, ik denk aan jou!).

In de afgelopen jaren hebben we als "diamant" -tips gehad Assassin's Creed met Fassbender en het opnieuw opstarten van Tomb Raider met Vikander, maar toen ik dit nieuws las, geloofde ik mijn ogen niet.

De voormalige president van de Warner Bros, Greg Silverman, heeft aangekondigd dat hij zijn nieuwe bedrijf wil verdragen wilde vlucht een film gebaseerd op ...

Beeldresultaten voor tromgeroffel

DANS DANS REVOLUTIE

 

Ja, je leest het goed, de beroemde muziek videogame zal komen, je weet niet hoe, op het grote scherm.

We citeren tekstueel dat de film "hij zal een wereld verkennen aan de rand van de vernietiging, waar de enige hoop bestaat om zich te verenigen door de universele taal van de dans'.

Gerelateerde afbeelding

Herlezing van de beschrijving geleverd door Deadline de film kan een soort mash-up lijken Step Up e Mad Max, een soort dansfilm met een apocalyptische setting, maar een script zoals dat van mij Troma (schepper van de allerbeste Giftige wreker) en niet van de voormalige president van het bedrijf Warner Bros.

Aan de andere kant hier op PDVG we zijn erg "verontwaardigd"Omdat de rol van protagonsita niet is voorgesteld aan de onze Fraws (onthoud hem in zijn laatste geweldige uitvoering van de nieuwe Dancerush, de geestelijke erfgenaam van Dance Dance Revolution), maar zoek in plaats daarvan illustere vreemden als een zekere Ron Perlman (natuurlijk maak je een grapje over de vreemdeling!).

La wilde vlucht zal de film produceren samen met de producenten J. Todd Harris e Marc Marcum van Branded Pictures Entertainment, daarnaast natuurlijk ook bij de supervisie van de Konami, eigenaar van de rechten van Dance Dance Revolution.

Zal het glorie zijn? Zal het vuilnis zijn? Wie kan zeggen, ondertussen kijken we uit naar de eerste trailer om te begrijpen wat ze in gedachten hebben, want eerlijk gezegd vragen we ons af wat ze hebben gerookt om een ​​dergelijke film te maken.

CORNER CURIOSITY

Dance Dance Revolution was te zien in een andere film waarvan we je de FAVOLOSO-trailer laten zien