In tien dagen, de 16 oktober, zal in winkels aankomen Starlink: Battle for Atlas, een nieuwe titel van Ubisoft bedoeld voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De titel, hoewel behorend tot het ongelukkige genre van "Toys to Life“Die het falen van Skylanders en Disney Infinity zagen, wekte meteen veel belangstelling gezien de hoge kwaliteit die het Franse softwarehuis heeft gereserveerd voor ontwikkeling, vooral onder Nintendo-gebruikers dankzij de exclusieve aanwezigheid van Fox McCloud met speciale speciale missies.

Om over de game te praten tijdens een interview met Gadgets 360 hij is de hoofdontwerper Jesse Knapp, die de open wereld van Starlink: Battle for Atlas beschreef "groter dan de meeste andere open werelden van Ubisoft'.

Starlink heeft een grotere open wereld dan de meeste open wereldgames van Ubisoft. Ruimte is echt, echt, echt, echt, echt, echt geweldig. Een van de punten waar we ons altijd op hebben gericht met Starlink is de balans tussen authenticiteit en realisme, zodat alles leuk is om te genieten, in een redelijke hoeveelheid tijd.

We hebben veel nagedacht over de omvang, op de afstand tussen de planeten, tot de grootte van deze, we hebben geprobeerd een passend evenwicht te vinden. Laat de spelers groot genoeg voelen om niet te verdwalen, maar ook klein genoeg om altijd de indruk te wekken iets te hebben te ontdekken in de verte.

De zorg waar Ubisoft in lijkt te zitten Starlink: Battle for Atlas Het is echt zo, in iets meer dan een week kunnen we op ons schip stappen en de (bijna) oneindige ruimte verkennen.