Al geruime tijd hebben we het over de "volgende generatie", hoewel er op dit moment niets officieel is aangekondigd. Na een vermeende hardwarerevisie van Nintendo Switch, de toekomst Xbox Scarlett e PlayStation 5, het lijkt erop dat we in de toekomst ook een soort hebben Sony-tablet.

Il Financial Times, in feite publiceerde hij een artikel waarin hij praat over een extra hardware op de toch al zekere PlayStation 5: een tablet die kan worden gebruikt om verschillende apparaten aan te sluiten om er ook van te profiteren videogame-streaming.

Op deze manier zou het op een of andere manier kunnen daag het hybride succes van Nintendo Switch uit en niet alleen dat Microsoft zichzelf toespitst op de cloud en streamingdiensten, zoals aangekondigd door het Redmond House in die dagen.

De toekomst van gamen zit nog steeds vol met geruchten, maar het lijkt erop steeds interessanter.