Thronebreaker deed veel weg aangezien het eenvoudig als werd gedacht de singleplayer-campagne van GWENT, de CD Projekt Red-videogame die speelt het kaartspel meest populair in de setting van The Witcher. Nu de vorige campagne het zal een eigen videogame zijn, onder de naam van Thronebreaker - The Witcher Tales. En als je je afvraagt ​​hoe een thematisch kaartspel eruit ziet Witcher maar volledig in een enkele speler, je kunt kijken de nieuwe gameplay-video beschikbaar gesteld door CD Projekt Red: het is een echte walkthrough van de duur van 37 minuten, en je kunt het hieronder volledig zien.

In de video laat de verteller de werking zien van een lang en langdurig gevecht, specifiek het beleg van Dravograd, evenals de passage van Battlescape alle 'overmap van de omringende wereld. Vanaf daar ga je in een side quest die uit een tweede gevecht van korte duur bestaat. Als de tactische elementen van Thronebreaker ze zijn ongetwijfeld ontworpen voor kaartgame enthousiasten, er is een extra dik element dat voortkomt uit RPG-mechanica van het spel: de speler zal worden gevraagd om moeilijke keuzes te maken tijdens de campagne, die een impact zal hebben op de oorlog tussen de noordelijke koninkrijken en Nilfgaard, evenals de gevolgen voor de personages zelf. Volgens CD Projekt Red, zal de tijd komen dat de speler het zal moeten doen rekenen met de gevolgen van zijn keuzes.

Thronebreaker - The Witcher Tales Oktober 23 wordt vrijgegeven en is vooraf bestelbaar exclusief op GOG.