Iets meer dan een week na de aankomst van de verwachte bèta van Fallout 76, Bethesda blijft verwachtingen en inhoud over het spel onthullen. na de nieuwe intro nu is het aan de kaart, welke het is echt enorm  - volgens Bethesda zelf, vier keer groter dan de kaart van Fallout 4. De kaart is vol met details weerspiegelt de instelling - om precies te zijn, West Virginia, en is gemarkeerd in-game hoe een vooroorlogs initiatief van Vault-Tec Industries. Aan de bovenkant vinden we ook een herdenkingsinscriptie bovenaan de driehonderdste verjaardag van de Verenigde Staten van Amerika, 1776 - 2076. De kaart, die u kunt zien qui in hogere definitie verschijnt het ook in kleur in de game: niets meer zwart en groen, omdat het niet via de pip-boy geraadpleegd zal worden.

De bèta van Fallout 76 zal beschikbaar zijn vanaf 23 oktober 2018, terwijl de integrale game november 14 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One wordt uitgebracht.