Je kunt nooit stil zijn, zelfs als je wilt ontspannen met een spelletje van je favoriete videogame. In deze uren nemen ze zelfs dramatisch toe rapporten op het internet dat het ontvangen van een bepaald bericht op de PlayStation 4, zal de console crashen zonder de speler te laten ontsnappen.

Het probleem is sindsdien vrij ernstig alleen de komst van de melding zou voldoende zijn om de console buiten gebruik te stellen, zonder de noodzaak om het bericht te openen, wat heel gemakkelijk te vermijden is. Op dit moment heeft Sony nog geen officiële oplossing gevonden, maar het is goed om voorzichtig te zijn veel gebruikers hebben alleen opgelost door de fabrieksinstellingen te herstellen je eigen PlayStation 4.

PlayStation 4

Verschillende getuigenissen melden als de eerste oplossing om het bericht te openen via de officiële PlayStation-app en het daar te verwijderen, maar het enkele feit dat de melding voldoende is om alles te blokkeren, lijkt deze praktijk niet geldig te maken.

Op dit moment dus de enige manier om onaangename verrassingen te voorkomen, is door de mogelijkheid voor niet-vriendelijke gebruikers om u privéberichten te sturen te beperken, zoals dit:

[Accountbeheer] -> [Privacyinstellingen] -> selecteer "vrienden".

In afwachting van een officiële oplossing van Sony hopen we dat niemand van u al zoiets heeft meegemaakt e we nodigen u uit om uw privacy zo snel mogelijk te wijzigen.