Slecht nieuws voor degenen die gretig hebben gewacht Days Gone, de wedstrijd van Bend Studio verwacht op 22 februari volgend jaar. Dat heeft Sony Interactive Entertainment inderdaad aangekondigd de titel is uitgesteld tot de 26 in april voor "vermijd een overvolle periode"

Dit werd meegedeeld door de vice-president van de marketingafdeling van Sony Interactive Entertainment America, Asad Qizilbas:

Onlangs hebben we besloten om de release van Days Gone te verplaatsen van het drukke februari-venster naar de 26 april 2019. Het team wil Days Gone graag in handen van de fans zien, maar dit is een gelegenheid om het spel verder te verfijnen.

In februari zullen er inderdaad games van het kaliber zijn Resident Evil 2 Remake, HymneMetro Exodus, de uitgang van niet meegerekend Koninkrijk Hearts III in januari zou het de spelers nog lang kunnen bezighouden.

We hopen op dit punt dat het wachten op Days Gone tot april betalen 26 ons terug met een uitzonderlijke titel.