Aangekondigd tijdens de PlayStation Experience van vorig jaar, de remake (of geremastered) van MediEvil hij heeft zichzelf nooit gezien of gehoord. Er waren veel kansen, waaronder E3 en Gamescom, maar de game was nog lang te laat, met alle hoop op de volgende PlayStation Expierence, die Sony heeft geannuleerd.

Toch zijn niet alle hoop verloren: de PlayStation-directeur sociale media, Sid Shuman, Heeft in feite gedeclareerd dat binnen twee weken hebben we geweldig nieuws over MediEvil. We weten niet in welke vorm en naar aanleiding van wat, maar de aanwezigheid van het spel op de komende Paris Games Week op dit punt zou het zeer waarschijnlijk zijn.

De beurs start de 26 oktober en zal de 30 beëindigen, wat ertoe kon leiden dat Sony de game met veel tamtam liet zien, misbruik maken van Halloween voor de perfecte sfeer voor zo'n game. ook Shawn Layden, president van Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, zal te zien zijn in een van de volgende afleveringen van de officiële Blogcast en de laatste is "erg enthousiast om enkele grote updates over MediEvil te kunnen geven'.

Weinig informatie, allemaal erg rokerig, maar toch de kans om meer te zien en meer te leren MediEvil ze worden eindelijk concreet.