Na een lange reis die hem leidde van de status van campagne voor één speler di GWENT naar onafhankelijkheid als RPG op zichzelf, Thronebreaker - The Witcher Tales hij zag eindelijk het licht. Het videogame, dat het populairste kaartspel in de setting reproduceert The Witcher, Het is exclusief verkrijgbaar op GOG voor een prijs van € 25.89, en bevat een gratis pakket die de grafische elementen bevat die nodig zijn om in 4k te spelen.

Dit is ongetwijfeld een innovatief spel dat de natuurlijke mechanica van een kaartspel bij elkaar brengt de vertakte geschiedenis en de typische keuzemogelijkheden van a RPG. Als je een idee wilt krijgen van hoe het eruit ziet gameplay voor het duiken, qui je kunt 37 minuten goed zien. Als je gehaast bent, kun je de officiële trailer die gepaard ging met de lancering. Het valt nog te bezien als Thronebreaker - The Witcher Tales het zal een succes zijn in termen van zaken en populariteit, maar als dat zo is, zou het een sterke verandering in de niche van de videogames kunnen stimuleren kaartspellen.