Ci we verwachtten informatie deze dagen, en eigenlijk aangekomen. Inderdaad, tijdens de laatste PlayStation-blogcast, Shawn Layden (hoofd van Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios) heeft aangekondigd dat de verwachte MediEvil voor PlayStation 4 het zal een remake van het eerste hoofdstuk zijn.

De geruchten en hoop werden toen werkelijkheid: de mogelijkheid dat het spel gewoon een high definition remaster zou kunnen zijn, was er, maar gelukkig zullen we voor een echt 'nieuw' spel staan, met nieuwe elementen speciaal gemaakt voor deze nieuwe editie en activa van de PlayStation-versie.

medievil

Verder dan dat heeft Layden dat aangekondigd de eerste trailer van het spel zal arriveren op oktober 31, op tijd voor Halloween, de perfecte dag om de sombere landschappen en de geliefde Sir Daniel Fortesque opnieuw te laten zien.

Nu mist het een beetje hoogstwaarschijnlijk zullen we ook de releasedatum van MediEvil ontdekken, die volgens sommige insiders niet later dan de eerste maanden van volgend jaar op de markt mag komen.