In de afgelopen uren, de vice-president van Bethesda, Pete Hines, gaf een overzicht van het gebruik van microtransacties in Fallout 76, de nieuwe titel van het bedrijf die volgende maand verschijnt.

Hines, ter gelegenheid van PAX Australië, het zou spelers over de hele wereld hebben aangemoedigd door te verklaren dat microtransacties geen klassiek systeem zullen zijn pay-to-win, maar zal alleen en exclusief dienen voor het geval u esthetische versieringen wilt kopen. Daarnaast zei Hines zelf dat alle aanvullende content voor Fallout 76 die in de komende paar maanden zal worden uitgebracht, volledig gratis van alle spelers zal kunnen worden gedownload, in tegenstelling tot eerdere Fallout 4 en Fallout 3-titels, die content bieden voor een vergoeding.

Bedenk dat Fallout 76 vanaf de volgende dag beschikbaar zal zijn 14 november, respectievelijk voor PlayStation 4, Xbox One en pc.