Microsoft kondigt het allereerste Italiaanse Xbox FanFest aan! Als u geïnteresseerd bent in het evenement, presenteren we hieronder de belangrijkste fragmenten uit het persbericht van Microsoft.

"Het eerste Italiaanse Xbox FanFest komt in november aan in 10 in Milaan, een exclusief feest gewijd aan de meest gepassioneerde fans van de console die zal plaatsvinden in combinatie met de vierde editie van X018 in Mexico-stad. Het evenement wordt gehost in het Microsoft House in Milaan, in Viale Pasubio 21, dat vanaf 16 verwelkom fans in een ongekend evenement dat 8 uren puur spel en plezier belooft.

Om het Milan FanFest te animeren, de aanwezigheid van Microsoft-experts, officiële communities, influencers en een rijke reeks video-games.

Het feest gaat 's avonds door met een Happy Hour vergezeld van een DJ-set en, vanaf 21 uur, live live uit het Mexico FanFest, waar Phil Spencer zal virtueel Xbox-fans omhelzen in connectie van over de hele wereld en zal nieuwigheden, previews en enkele verrassingen presenteren. "

Xbox-fans kunnen zich aanmelden voor het Milan FanFest, tot de laatste plaatsen, door het online formulier in te vullen bij volgende link.
Alleen personen ouder dan 18 worden tot het evenement toegelaten. Minderjarigen zullen niet worden toegelaten, zelfs als ze worden vergezeld door hun ouders.