Il Nintendo Direct gewijd aan Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch Het is afgelopen en het nieuws is heel veel. Hieronder vinden we drie nieuwe personages die zullen worden toegevoegd aan de selectie van het vechtspel: gezichtskring, rechtstreeks van Street Fighters, Incineroar van de Pokémon e Piranha-plant van Super Mario.

De eerste twee zijn meteen beschikbaar in het grote karakterpark van Super Smash Bros. Ultimate Piranha-installaties kunnen in de volgende maanden worden gedownload alleen door degenen die de game vooraf bestellen in de eShop of die, door het kopen van de fysieke kopie, het spel in de lanceringsperiode registreert om de gouden punten te krijgen.

Ken zal een personage zijn gebaseerd op Ryu, maar het zal sneller gaan en zal rekenen op zijn typische aanvallen zoals Hadouken, Shoryuken en Tatsumaki Senpukyaku. Incineroar gebruikt de kracht van vuur en zijn fysieke aanvallen om KO zijn tegenstanders te geven, terwijl Piranha-planten hebben een heel speciale stijl, zoals je kunt zien in de volgende video:

Dit was de laatste Direct toegewijd aan Super Smash Bros. Ultimate, het wachten op de 7 december nu is het altijd groter!