Een nieuw hoofdstuk van Diablo, de droom van miljoenen spelers; misschien als dit Diablo IV werd genoemd of als het een remake van het tweede hoofdstuk was. Een paar dagen geleden in plaats daarvan Blizzard aangekondigd Diablo Immortal, ongepubliceerd hoofdstuk verschijnt binnenkort op mobiele apparaten, wat de ontevredenheid van fans van de serie heeft gewekt.

Het probleem, volgens Mark Kern (voorheen Blizzard en producent van Diablo 2) zit allemaal in het softwarehuis, dat heeft voedde de spelers onnodig en voor de gek gehouden met berichten die je deden denken aan een nieuwe pc Diablo.

Kern begint uitleggen dat "Blizzard begrijpt de spelers niet meer", Verklaring dat het idee van een mobiele Diablo is helemaal niet slecht, maar de context waarin het werd aangekondigd was helemaal verkeerd:

Er is niets mis met een mobiele versie van Diablo. Eigenlijk wilde ik er ook een. Maar de manier waarop de aankondiging werd verwacht, en vervolgens de manier van leidinggevenden van Blizzard om de reacties te voorspellen, was echt verbaasd.

De game zelf wordt niet bekritiseerd, maar eerder het beheer van de aankondiging door Blizzard. U gaat akkoord met Mark Ken of gelooft dat Diablo Immortal had nooit bestaan ​​mogen hebben?