De langverwachte uitbreiding Fortuna di Warframe komt deze week.

Fortune introduceert er een nieuwe open wereld, gelegen op Venus en Orb Vallis genoemd.

De locatie belooft breed en gevarieerd te zijn: het bevat ondergrondse grotten en bases, maar ook een hubstad vol handelaren. Spelers zullen het gratis kunnen verkennen middelen onttrekken, vissen en dieren vangen.

De uitbreiding zal ook toevoegen nieuwe wapens om te maken en zal beschikbaar stellen a nieuwe Warframe: Garuda.

Deze extra inhoud zal, zoals logisch is te verwachten van een gratis te spelen titel als Warframe, helemaal gratis. Het wordt gedistribueerd op Stoom in de komende dagen, maar een definitieve releasedatum ontbreekt.

In plaats daarvan moeten console-spelers nog een paar weken wachten voordat ze deze nieuwe inhoud te pakken kunnen krijgen.

Reacties

antwoorden