Een paar dagen geleden verscheen de app in de aanbevolen software op de officiële Nintendo-website YouTube, ondanks dat dit nooit was aangekondigd Nintendo Switch. Er was zelfs een releasedatum, de8 november, dus alles wat we moesten doen was wachten op de dag en kijken of die informatie gewoon een vergissing was of niet.

Nou, vanaf de 18.00-uren de app YouTube is beschikbaar voor download voor Nintendo Switchnatuurlijk helemaal gratis. Om de app te downloaden, ga je gewoon naar de eShop van je console of ga je naar het juiste gedeelte van de officiële website, toegankelijk via qui.

YouTube komt aan op Nintendo Switch! Ontspan met muziekvideo's, shows, live videogames, gidsen en nog veel meer ...

Publiée par Nintendo Switch op Donderdag november 8 2018

Ten slotte wordt de hybride console van Nintendo meer multimedia, waardoor de eigenaars een van de populairste en de gewenste apps zijn. Wie weet of en wanneer andere apps zullen aankomen, zoals bijvoorbeeld Netflix o Spotify.

Op dit moment kunnen we genieten van de enorme catalogus met video's die te zien zijn op YouTube comfortabel van de onze Nintendo Switch.