Nog maar tien dagen voor het wereldwijde debuut van Battlefield V, dat was geweest onlangs uitgesteld volgende feedback ontvangen tijdens dealpha gesloten, L 'E3 en Gamescom. Met de naar verluidt gemaakte wijzigingen en herziene fouten, is het dat echt allemaal klaar voor het nieuwe langverwachte hoofdstuk van de stemrecht; dus klaar, in feite, dat de spelers deelnamen aan de Origin Premiere Access-service ze kunnen al spelen naar de schutter van EA. Voor alle anderen zal de officiële lanceringtrailer van de game de resterende tien dagen misleiden.

In de trailer is er niet veel nieuws op het gebied van gameplay, het is meestal een rundown van de inhoud die tot nu toe al is aangekondigd, zowel voor multiplayer als voor de episodische campagne wat de enige speler zal vormen, waardoor we de vele fronten kunnen bezoeken waarin de Tweede Wereldoorlog werd uitgevochten. Bij de release van de trailer bevestigde EA ook dat, naast de innovaties die al in het spel zijn geïntroduceerd om het te onderscheiden van zijn voorgangers, Battlefield V ook veel zal hebben extra gratis inhoud na de lancering. We moeten echt wachten, dus we kunnen zelf beoordelen of de terugkeer naar de oorsprong van Battlefield succesvol was of niet.

Battlefield V November 20 wordt uitgebracht op pc, PlayStation 4 en Xbox One.