28 jaar zijn verstreken sinds het werd opgericht in de 1990 in Roseville (Californië) Prima Games, uitgeverij die in de afgelopen jaren gewerkt heeft om veel strategische gidsen en diepgaande videogames te publiceren. Helaas zal de volgende zijn laatste zijn voorjaar, sinds het is geweest kondigde de sluiting aan.

Prima Games is in al die jaren gekoppeld aan verschillende softwarebedrijven, waarvan de games er enkele hebben ontvangen officiële gidsen gewoon van de eerder genoemde uitgeverij: daaronder vinden we Nintendo en in feite is de laatste gids die zal worden afgedrukt degene die is bestemd voor Super Smash Bros. Ultimate.

Waarschijnlijk zal er een andere uitgeverij zijn die zijn "nalatenschap" zal verzamelen en de officiële strategische gidsen van de verschillende spellen gaat publiceren. Het is in ieder geval een echte teleurstelling om een ​​toonaangevend bedrijf in deze sector na vele jaren van activiteit dichtbij te zien komen.

Bedankt voor alles, Prima Games.