In de moderne videogamewereld zijn we nu gewend aan DLC, updates en patches, zelfs tot op de dag van dezelfde games. Dit is wat ook met zal gebeuren Fallout 76, de nieuwe titel van Bethesda die de 14 november op PlayStation 4, Xbox One en pc.

La nieuws maar het is niet in de aanwezigheid van de pleister op de eerste dag, die nu "normaal" is, maar in het gewicht van hetzelfde: wel 54 GB om te downloaden; een dikke patch, die zelfs naar gaat overwinnen het gewicht van het basisspel welke stopt bij 45 GB.

Gezien het gewicht zo hoog, zullen we zeker een enorme changelog hebben met veel bugfixes, optimalisaties en verbeteringen aan de grafische sector, maar we moeten echter toegeven dat het hebben van zo'n grote patch, die feitelijk groter is dan het gewicht van het spel zelf, de manier suggereert om softwarehuizen te gebruiken.

Als je toen dacht om je exemplaar in te voeren en meteen een te spelen Fallout 76, je zult je plannen moeten herzien.