Norwalk, Californië, was de stad die de De Mang0: Homecoming, laatste grote Super Smash Bros. Melee-toernooi voor de langverwachte Smash Summiten zoals gepland Leffen wint het sterke toernooi van zijn Fox, in een finale die hem zag in tegenstelling tot een andere Fox, die van SFAT, dat na een 3 1 genoegen moest nemen met de tweede plaats.

De prestaties van de verhuurder, de 3 keer EVO-kampioen, waren zeer teleurstellend Mang0, die niet bij de eerste 64 in het toernooi kwam die zijn naam draagt. De nederlagen worden zeker verwend door de gekozen personages (het lijkt erop dat Mario en Captain Falcon zijn gebruikt in plaats van zijn gebruikelijke Fox en Falco) maar vooral door zijn toestand; sommige deelnemers hebben zelfs een Mang0 volledig verteld in de greep van alcoholdampen. Niet echt een voorbeeld om te volgen, maar we kunnen niet zeggen verrast, gezien de excentriciteit van het onderwerp in kwestie ...