Sea of ​​Thieves, The piraten zandbak ondertekend door de historicus software huis Zeldzaam, zal in de toekomst een nieuwe spelmodus introduceren, genaamd De Arena. Deze modus is ontworpen expliciet voor PvP, en streeft naar een duidelijkere scheiding tussen het verkennende en vreedzame aspect van het spel, en het competitieve aspect. De Arena is volledig scharnierend in het gevecht op het vasteland - en natuurlijk op de marine. Het lijkt erop dat Rare daarom van plan is om op te volgen naar zijn belofte maken Sea of ​​Thieves "Het nieuwe Spelerunknown's Battlegrounds'.

Wat zal precies bevatten De Arena we kunnen het niet weten. De details zijn onbekend en waarschijnlijk moet nog veel worden gedefinieerd, omdat de uitbreiding er nog steeds is in de testfase, helemaal binnen Zeldzaam. Wat executive producer Joe Neate ooit heeft gehoord, is dat, in ieder geval aan het begin, de nieuwe modus van kracht is kortere versie en zeer gecondenseerd van het volledige spel, en zal als belangrijkste activiteit de jacht op schatten hebben. Dit is pas het begin van een lange ontwikkeling pad, die mogelijk ook reageert op feedback van spelers.

Er is nog geen datum voor het debuut van De Arena in Sea of ​​Thieves. Onderaan zie je de aankondigingstruck.