Na drie weken waarin zijn debuut exclusief was beperkt tot GOG, Thronebreaker - The Witcher Tales è kwam ook op Steam aan. De Steam-versie van de videogame, die het populairste kaartspel in de setting reproduceert The Witcher, zal u omvattengratis exemplaar di The Witcher: Enhanced Edition, ideaal voor degenen die zich nog niet hebben gewaagd in de hoofdserie van de videogametak van de stemrecht.

De release op Steam is grotendeels identiek aan die op GOG voor prijs, verschillende prestaties en extra inhoud, maar met betrekking tot de laatste is er een belangrijk verschil: enkele van de extra's beschikbaar op GOG ze zullen niet worden aangeboden op Steam. Laten we het specifiek hebben over de titels, Avatar e premium fusten die zijn opgenomen in de GOG-editie. Alle andere extra inhoud bevindt zich op beide platforms, dus we kunnen het beschouwen als een kleine stimulans voor CD Projekt Red om spelers te overtuigen van gebruik je winkel meer, wat zeker een begrijpelijk doel is. Aan de andere kant echter de opname van het eerste en nu klassieke spel van de trilogie The Witcher het is een zeer positieve noot van de release.

Thronebreaker - The Witcher Tales is op Steam tot 25,89 €. Als je jezelf wilt informeren voordat je iets koopt, kun je onze review bekijken Hier.