Nintendo Het is synoniem met videogames en entertainment, maar het gaat niet altijd over rozen en bloemen. In deze dagen is het gepubliceerd a video- waarin de president van de Russische divisie wordt getoond, Yasha Haddaji, mishandel je werknemers tijdens een livestream van Mario Kart 8 Deluxe.

Het is duidelijk dat de video heeft geleid tot de verontwaardiging van alle Russische spelers, die het bedrijf niet identificeren in bepaald gedrag en vragen om hun onmiddellijke ontslag. De mishandeling, die volgens de getuigenissen jarenlang duurt ze zouden niet beperkt zijn tot woorden alleen, zijn getuige de vele medewerkers van Nintendo Rusland die ook de moed hebben gehad om niet anoniem te blijven, wat de juistheid van de feiten moet waarborgen.

De getuigenissen, gepubliceerd door de journalist Denis Maiorov, beschrijven ze een boosaardige en onconventionele persoon: Haddaji eigenlijk zijn werknemers voortdurend beledigen door hem "uitgesteld" te geven, hen voor wat dan ook te beledigen en vervolgens te dreigen ze af te vuren.

Een houding die zeker niet menselijk of professioneel is Nintendo kan niets doen alsof.