Bij zijn debuut in de 2015. Tot het ochtendgloren het werd meteen vastgesteld als een van de beste exclusieve PlayStation in de afgelopen jaren, vooral in het horrorgenre. Sindsdien zijn de videomakers actief geweest op andere frontener is geen nieuws over een mogelijke voortzetting van het verhaal; alleen het werk van Supermassive Games op The Dark Pictures: Man van Medan leek dat te suggereren hij kookte geen ander in de pot, althans voor nu. Maar onlangs, Pete Samuels, de uitvoerend directeur van de software huis, zei dat er op de bouwplaats al titels zijn ontworpen die exclusief zijn voor de PlayStation.

Deze lijst valt niet Man van Medan, waarvan wordt gedacht als een multiplatform om maximale verspreiding te garanderen. We weten niet wat er op de lijst met exclusives staat, maar Samuels heeft dat bevestigd bevat verschillende namen, dus het lijkt waarschijnlijk dat tenminste één van deze is Tot Dawn 2. Natuurlijk is er geen manier om het zeker te weten, vooral in het licht van de vastberadenheid van Supermassive Games om te verkennen nieuwe creatieve richtingen; bovendien, zelfs uitgaande van de aanwezigheid van Tot Dawn 2 in deze lijst is het moeilijk om een ​​debuut voor te stellen voor een lange wachttijd. Het enige dat overblijft is wachten op meer nieuws van Supermassive Games of Sony.