Vanwege het gebrek aan kwalificaties voor de 2018 Wereldkampioenschappen, zijn de managers van de Team SK Telecom 1 ze namen de drastische keuze van laat drie kwart van hun team vrij. In feite is het sinds de ochtend van deze maandag dat Bae "Knal"Jun-sik, Lee"Wolf"Jae-wan, Kang"Blanco"Sun-gu, Park"Untara"Ui-jin, Park"Thal"Kwon-hyuk, Park"bloesem"Beom-chan en Choi"Pirean"Jun-sik is uit de organisatie.

Keuze zo ingrijpend maar begrijpelijk door een team dat gewend is te winnen als de SKT1, die goed kan bogen 3 wereldbekertrofeeën in zijn prikbord. Het idee van het team is in feite van het team opnieuw opbouwen vertrouwen op de overgebleven 3-spelers, of Han "Leeuw"Gyeo-koning, Lee"Inspanning"Sang-ho en de legendarische Lee"oplichter"Sang-hyeok, synoniem voor de" Perfect Player "-community, een beetje zoals Maradona voor voetbal.

Maar er is een enorm probleem met betrekking tot het verlopen van het contract van twee van de drie spelers, namelijk Leo en Faker. Voor hen het avontuur, aandacht schenken aan het contract, De 19 november van de 2018 zou moeten zijn beëindigdmaar nu hebben we geen nieuws over hun relatie met het team.

Zij zullen blijven? Zullen ze vertrekken? Wordt er ook op hen gejaagd? Welke vorm heeft SKT1 in het volgende seizoen? Alleen de tijd kan ons het antwoord op deze vragen geven, ondertussen wensen we zowel de gratis spelers als het team veel geluk.