Het volgen van deonverwacht faillissement van Telltale Games, de toekomst van de videogamereeks toegewijd aan The Walking Dead hij twijfelde. Twee weken geleden had Telltale fans gerustgesteld en erop aangedrongen dat het laatste seizoen, met de titel The Walking Dead: The Final Season, zou hij gehad hebben een conclusie. Het nieuws werd vervolgens bevestigd door de aankondiging van de samenwerking met Skybound Games. Nu kan worden gezegd dat de reddingsoperatie was met succes afgesloten: Skybound heeft gisteren inderdaad aangekondigd dat werk aan de Laatste seizoen Ik ben officieel opnieuw begonnen.

Het is geen verrassing dat Skybound het serieus neemt: software huis het is inderdaad eigendom van Robert Kirkman, de maker van het stripverhaal The Walking Dead. Om de laatste twee ontbrekende afleveringen (van de vier verwachte) af te ronden van de Laatste seizoen, Skybound zal ook zijn toevlucht nemen tot de hulp van een aantal van de ontwikkelaars die aan de serie werkte onder auspiciën van Telltale. Een startdatum is nog niet aangekondigd, maar tijdens de overgangsperiode zal het seizoen zijn tijdelijk uit de verkoop genomen. Wanneer de afleveringen klaar zijn, keert het Final Season terug naar de markt; degenen die het al hebben gekocht, zullen moeten wachten om zelfs de ontbrekende afleveringen te ontvangen.

De volledige update is beschikbaar op de Skybound Games-website, qui.