Zoals aangekondigd een paar dagen geleden, de ruimtesimulatie van Cloud Imperium, Star Citizen, werd een week lang gratis gemaakt.

PC-spelers kunnen het project downloaden en testen door het te volgen deze link (registratie van uw account is eerst vereist).

De ontwikkelaars geven alle spelers de kans om hun product met eigen handen uit te proberen. Elke dag bij 16: 00 lokale tijd zal er een update zijn waarmee je de vloten van een andere ruimteschipfabrikant kunt testen. De nieuwe ruimteschepen die zijn ingevoerd, zijn ook zichtbaar in een conferentiecentrum dat speciaal is opgezet door programmeurs.

Degenen die deelnemen aan deze gratis proef kunnen de eerste planeet van het spel bereiken, Hurston, met behulp van het ruimteschip Cutlass Black, of ze kunnen beslissen om een ​​van de nieuwe schepen te huren die beschikbaar zijn gesteld in het Convention Centre.

Cloud Imperium heeft het programma hiervan onthuld gratis proefperiode, Welke is beschikbaar tot november 30, In volgend bericht op de RSI-website.