We hebben eindelijk een releasedatum voor Koninkrijk Hearts III, hoofdstuk wacht meer dan tien uit de hele wereld. square Enix voedt de hype met verschillende trailers die personages en instellingen van het spel tonen, maar de laatste aan wie is toegewijd Winnie de Poeh in China had het niet erg gewaardeerd moeten worden.

Het Japanse softwarebedrijf heeft besloten de schattige beer te censureren zonder enige officiële verklaring te geven.

De enige verklaring die op dit moment de wereld van het web geeft, is dat in de 2015, het Disney-personage werd slecht gezien door China een meme die de Chinese president Xi Jinping afschilderde, met Barack Obama in de rol van Tigger. Een meme die niet aanstootgevend was in de realiteit, maar die op dat moment een sensatie veroorzaakte en onmiddellijk werd verwijderd van alle Chinese sociale netwerken.

Wie weet wat er zal gebeuren in het laatste spel; we kunnen zeker geen censuur verwachten die zo 'amateur' is in de videogame, maar de nieuwsgierigheid naar de ontvangst van Koninkrijk Hearts III in China is het echt zo veel nu.