Ongeveer een maand na de lancering van de langverwachte Red Dead Redemption 2, Heeft Rockstar Games eindelijk de bèta van uitgebracht Red Dead Online, voor een paar uur nu, voor PlayStation 4 en Xbox One, waardoor gebruikers van de Ultimate Edition-versie van de game toegang hebben. Helaas voor gebruikers van de home-versie Microsoft, sommige van hen zouden verschillende problemen hebben ondervonden bij het openen van de bèta zelf. In plaats daarvan verliep alles soepel naar de PlayStation 4-tegenpartij, die hierover geen enkele melding ontving.

Rockstar Games heeft verklaard, gebruikmakend van zijn account Twitter officieel, om op de hoogte te zijn van het probleem en wie er aan het werk gaat om het zo snel mogelijk op te lossen. We moeten dus wachten op betrouwbare updates in de komende uren.