Er ontbreekt steeds minder aan de uitgang van Hymne, de multiplayer-shooter ondertekend door BioWare: in feite komt het spel aan het einde van februari. Voor sommigen echter de eerste smaak van het spel komt veel eerder aan: EA heeft inderdaad aangekondigd dat de alpha-sluis van Hymne zal operationeel zijn 8 en 9 december op pc, PS4 en Xbox One, dit alles voordat je aankomt echte demo de 1 februari 2019.

BioWare is ongetwijfeld het aangaan van onontgonnen wateren met Hymne, zich losmakend van zijn traditie van videospellen voor één speler waarvan het de geschiedenis is om van te maken meesteres. De gesloten alpha heeft daarom het voordeel dat spelers de mogelijkheid krijgen om krijg een idee, twee en een halve maand voor het speldebuut. Het is duidelijk dat, aangezien het een test is, EA heeft verduidelijkt dat de servers en de matchmaking ze zullen niet optimaal werken, en dat wordt verwacht veel improvisatie. Om deel te nemen aan de Alpha Closed, moet je je aanmelden voor EA's Community Play-testprogramma in december 3: je kunt het doen qui, registreren bij het spelplatform van uw keuze - maar wees voorzichtig, want de keuze is definitief en u kunt zich niet met meer dan één apparaat registreren.

Heel anders is het verhaal van de demo die wacht op de 1 February 2019, waarop niet zal worden gefocust zoeken naar feedback van de spelers, maar het wordt als één beschouwd demonstratie van het potentieel van het spel. De demo zal op zijn beurt beschikbaar zijn op alle drie de platforms, zij het met verschillen: op pc en Xbox One zal het in feite deel uitmaken van het EA / Origin Access-pakket. Wie speelt op PlayStation 4, zal dat wel moeten doen voorbeschikken Hymne om ook toegang te hebben tot de demo.

De veelgestelde vragen over de alfasluis van Hymne ze kunnen worden geraadpleegd Hier.

Hymne 22 februari 2019 wordt uitgebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4.