Zoals velen van jullie zullen weten, in de laatste dagen de controverse over Fallout 76 is niet alleen aangewakkerd voor gameplay en voor een game-ervaring vol met fouten en bugs, maar ook voor een "ongeluk" met de Power Armor-editie. De Collector's Edition van Fallout 76, in feite, onder zijn inhoud geadverteerd (in aanvulling op de prachtige atomaire helm) een tas / duffle bag in canvas. Jammer dat de tas in kwestie plastic bleek te zijn, als een tas voor een lunch buiten. De controverse van de gebruikers was niet lang op zich te laten wachten en, aangewakkerd door de frustratie van het kopen van een grotendeels incompleet spel, resulteerde dit in aanvallen en eindeloze scheldwoorden tegen Bethesda.

Als eerste inhoud Bethesda had geprobeerd om "terug te betalen" degenen die de Power Armor-editie hadden gekocht met 500-atomen, de valuta in het spel. Jammer dat je met 500-atomen in het spel een deur en een vaas met bloemen koopt.
Gisteren het softwarebedrijf heeft het uiteindelijk opgegeven om het woord (voorlopig) over dit delicate onderwerp te plaatsen. Met een Tweet via een officieel profiel, Bethesda heeft aangekondigd dat alle nylon tassen zullen worden vervangen door canvas tassen. Alles is goed dat eindigt goed.