Zoals velen van jullie zullen weten, in de laatste dagen de controverse over Fallout 76 het is niet alleen voor het spel gebruikt, maar ook voor een game-ervaring vol vervormingen en bugs voor een "ongeluk" met de Power Armor-editie. De collector's editie van Fallout 76, in feite, onder zijn inhoud geadverteerd (in aanvulling op de prachtige atomaire helm) een canvas tas / tas. Jammer dat de tas in kwestie plastic was, als een zak voor een lunch buiten de haven. De polemiek van de gebruiker duurde niet lang en, mede gevoed door de frustratie dat hij een in wezen onvolledig spel had gekocht, heeft dit geresulteerd in eindeloze aanvallen en scheldwoorden tegen Bethesda.

Als eerste inhoud Bethesda had geprobeerd om "terug te betalen" degenen die de Power Armor-editie hadden gekocht met 500-atomen, de valuta in het spel. Jammer dat je met 500-atomen in het spel een deur en een vaas met bloemen koopt.
Gisteren het softwarebedrijf heeft het uiteindelijk opgegeven om het woord (voorlopig) over dit delicate onderwerp te plaatsen. Met een Tweet via een officieel profiel, Bethesda heeft aangekondigd dat alle nylon tassen zullen worden vervangen door canvas tassen. Alles is goed dat eindigt goed.