Serie Dragon Age di BioWare, dat inactief is geweest met de 2014, staat op het punt terug te keren met een nieuwe game. Hoewel, het lijkt erop dat het lijkt alsof er wat moet worden gewacht.

Dragon Age 4 is in ontwikkeling, maar de trailer van de Game Awards vanavond laat je in ieder geval een kijkje nemen in de game. Meer of minder. Er is slechts een voice-over en een hashtag die naar Solas verwijst, maar het is al iets. Een kleinigheidje.

In een bericht op Bioware-blog, uitvoerend producent Mark Darrah communiceert het volgende:

Hoewel we voorlopig geen details zullen delen, kan ik je vertellen dat we een nieuw team opbouwen rond een kern van Dragon Age-veteranen, mensen met wie ik heb gewerkt aan Dragon Age, Jade Empire en met een aantal van hen heb ik gewerkt sinds de dagen van Baldur's Gate .