De alpha-sluis van Hymne, de multiplayer-shooter ondertekend door BioWare, waarvan de aankomst gepland is voor eind februari. Als je geen uitnodiging hebt ontvangen voor deelnemen aan de alfa gesloten, maar je wilt haal je nieuwsgierigheid weg om het spel voor de release te proberen, maak je geen zorgen: BioWare heeft inderdaad bevestigd dat het zal vasthouden een open beta di Hymne begin februari.

Om precies te zijn, bèta start vrijdag 1 februari, en zal actief zijn tot zondag 3 februari. Voor degenen die de game hebben gereserveerd, is dezelfde bètaversie ook beschikbaar vooraf, in het weekend tussen 25 en 27 januari. BioWare is ongetwijfeld het aangaan van onontgonnen wateren met Hymne, zich losmakend van zijn traditie van videospellen voor één speler waarvan het de geschiedenis is om van te maken meesteres. De bèta (die BioWare definieert een demo) zal echter niet worden gefocust zoeken naar feedback van de spelers, maar het wordt als één beschouwd demonstratie van het potentieel van het spel, die in de tussentijd ook heeft ontvangen een nieuwe trailer.
De bèta is niet beschikbaar op PlayStation 4, behalve degenen die de game al hebben gereserveerd.

Hymne Februari 21 komt op Xbox One, PlayStation 4 en op pc via Origin.