Het is met een bericht op Facebook dat CD Projekt RED de bom presenteert waar elke fan van The Witcher en Monster Hunter altijd van hebben gedroomd: Geralt is speelbaar in Monster Hunter: World! Hieronder is de korte verklaring, vertaald, met zijn aanhangwagen. Goed lezen en goed zicht!

"Samen met Capcom presenteren we de cross-over waar iedereen op zat te wachten: Geralt aanvaardt een nieuw contract in Monster Hunter: World! De door Witcher geïnspireerde inhoud komt naar MHW voor PS4 en XBOX One aan het begin van 2019 als een gratis update, later ook voor pc.

 

Geralt in Monster Hunter: World

Geralt accepteert een nieuw contract in Monster Hunter: wereld, samen met Capcom, zijn we blij om de crossover alle gewacht presenteren: The Witcher 3: Wild Hunt en Monster Hunter: Wereld De inhoud geïnspireerd door The Witcher komt naar Monster Hunter : World op PlayStation 4 en Xbox One aan het begin van 2019 met een gratis update, terwijl de pc-versie later zal volgen.

Publiée par The Witcher sur Lundi 10 décembre 2018

 "Vervloekte portals. Ik heb een hekel aan portalen. '